کشمش سبز مشهد قیمت روز؛ با هزینه ارسال استثنایی کمتر از کیلویی 4000 تومن به سرتاسر ایران

کشمش سبز مشهد با قیمت بسیار رقابتی و با کرایه 2000 تا 4000 تومان برا هر کیلو فقط از کارخانه سالار ممتاز بر میاد. چرا؟ چون قرارداد با اتوبوس رانی امام رضا مشهد ( انبار توشه) بستیم که همیشه با اونا فقط کار کنیم!

کشمش سبز مشهد

پای تلفن با آقای رفیعی در تهران؛ از قیمت کشمش تا کرایه باورنکردنی

کشمش سبز مشهد

صدای شلوغی پشت خط، مشخص بود که از دفتری در “ستارخان” تهران در تماس اول با من صحبت می‌کند. آقای رفیعی خودش را معرفی کرد: «سلام آقای سالاری. از طرف یه شرکت پخش بزرگ در “کرج” باهاتون تماس می‌گیرم. شنیدم شما دست اول، کشمش سبز کاشمری رو از مشهد با بهترین قیمت و شرایط می‌فرستید.» البته بعد از ۱۴ سال فعالیت کارخانه کشمش سالار ممتاز در مشهد، این مکالمه‌های تجاری، ریتم زندگی‌مان شده.

صحبت به قیمت روز کشمش سبز مشهد کشید. برایش توضیح دادم: «برادر، قیمت کارتن ۵ کیلویی کشمش سبز قلم ممتاز کاشمری، بسته به درجه اون، تو بازه ۱,۳۰۰ تا ۲,۷۰۰ میلیون تومن متغیره. خودت بهتر می‌دونی بازار چطوره.» روی قیمت کشمش خیلی آسون به توافق رسیدیم، گویا قشنگ تو گوگل درباره ما سرچ زده بود و میدونست کارخونه و دست اولیم و حرفی تو قیمت نبود!

اما نوبت به “مهم‌ترین” مرحله معامله ایرانی رسید: بحث روی کرایه بار. آخه همیشه مشتری ایرانی از ما 1 میلیارد تومن خرید می کنه اما زورش میاد یک میلوین تومن پول بیمه ارسال بارشو بده و میگه بیمه نمی خواد بفرست بیاد یا زورش میاد 3 میلیون تومن کرایه بیشتر بده!

ما هم برا شاد کردن مشتری دست گذاشتین رو همین نقطه!

الان منتشر شد: قیمت کشمش سبز در مشهد

شوک مثبت خریدار: «کرایه کلا ۲ هزار تومن کیلویی؟ حتی به گدا هم بدی قبول نمی کنه!»

کشمش سبز مشهد

آقای رفیعی محاسبه‌اش را شروع کرد: «پس من هفته‌ای ۲ تن می‌خوام. بار باید جمعه‌شب برسه ترمینال “کلانتری” کرج. حالا کرایه بار از مشهد تا کرج رو بگو ببینم حساب کار دستم بیاد.» وقتی عدد را گفتم، سکوت کرد.

بعد با صدایی که باور نمی‌کرد، گفت: «یعنی کیلویی فقط ۲ هزار تومن؟! برای یه تن چقدر؟» گفتم: «برای همین یک تن، چون تکی می‌ره، کیلویی ۴ هزار تومن.»
صدایش از ذوق بلند شد: «خدایش خوب! آقای سالار، با این تورم دیوانه‌وار امسال مملکت، ۲ هزار تومن رو اگه به یه گدا هم بدی، فکر می‌کنه مسخره‌اش کردی! شما چطوری از دفتر مشهدتون، کشمش سبز کاشمری رو با این کرایه به ما می‌رسونی؟ این که انصافاً معجزه‌ست!»

راز لجستیک استثنایی کارخانه سالار ممتاز: از اتوبوس‌های خطی تا تحویل CIF در هر بندری

کشمش سبز مشهد

خندیدم و گفتم: «رفیعی جان، ما ۱۴ ساله که تو این کاریم. این کرایه‌های باورنکردنی، سوپرایز ما برای مشتری‌های دائمی‌مونه. رازش تو قراردادهای بلندمدتمون با حمل‌ونقل‌های خطی و اتوبوس‌های مسافربریِ مطمئنه.

بار شما رو، به جای باربری گرون، سوار اتوبوس خط مشهد-تهران می‌کنیم که هر شب حرکت می‌کنه و صبح به ترمینال “کلانتری” کرج یا “ترمینال جنوب” تهران می‌رسه.» سکوت کرد و گوش می‌داد.

ادامه دادم: «این که چیزی نیست! اگه بار “خاوری” بخوای، مثلاً ۴ یا ۵ تن کشمش سبز قلمی برای پخش در “شرق تهران” یا “ری”، با کمترین کرایه ممکن برات می‌فرستیم.

تازه برا حجم خاوری سوپرایز هم اینه: پولم نده! تسویه، در محل تحویل بار. نه تحویل تو “مصلی” مشهد، حتی تحویل تو “بازار شوش” تهران تسویه بعد تحویل.

بازم برو بالاتر: تحویل CIF هر بندری از جهان که بخوای، تسویه در مقصد. داداش، ما یه تیم خفن لجستیک داریم که برگ برنده‌مون تو این بازار پررقابتِ کشمش سبز مشهده.»

خرید کشمش سبز درجه یک کاملا یکدست با قیمت خیلی خوب

مقایسه گویا: کرایه کشمش سبز مشهد در مقابل کرایه کرمان یا تبریز

کشمش سبز مشهد
بازار کشمش کاشمر امسال با بحران روبرو شده است.

برایش واضح‌تر کنم، گفتم: «ببین، تو به عنوان خریدار تهرانی، اگه بخوای از کرمان مغز پسته بخری، یا از تبریز آلو بگیری، کرایه باربری رو حساب کن. حداقل دو تا سه برابر این حرفا می‌شه. چون بارت “تکی” و “سبک” می‌ره.

ولی ما تو مشهد، به لطف تردد بالای حمل‌ونقل و حجم بارمون، تونستیم شبکه ایجاد کنیم. بار شما رو “کنسولی” می‌کنیم و با چندین بار دیگر، یه محموله اقتصادی می‌سازیم. این رو فقط یک کارخانه پایه‌دار با سابقه و حجم بالا می‌تونه انجام بده.»

مشهد؛ پایتخت اقتصادی کشمش سبز کاشمر، نه محل تولید!

کشمش سبز مشهد

حالا برسیم به یک اصل مهم. آقای رفیعی پرسید: «پس کشمش سبز مشهد، یعنی خود مشهد هم باغات انگور داره؟» گفتم: «نه رفیق. مشهد پایتخت اقتصادی و بازرگانی کشمش سبز کاشمره.

قلب تپنده بازار. خود کشمش سبز اصلی و اصیل، همونطور که از اسمش پیداست، مال خطه “ترشیز کهن” و شهرهای همجوار مثل کاشمر، کوهسرخ و خلیل‌آباده.

اما بزرگ‌ترین کارخانه‌های فرآوری، بسته‌بندی و مرکز پخشش، اینجا تو مشهد قرار دارن.

ما محصول خام رو از باغات “ترشیز” می‌آریم، تو کارخونمون سورت و تو مشهد به فروش می رسونیم و از همینجا به تمام ایران و جهان می‌فرستیم. به خاطر همین هست که می‌گن “قیمت روز کشمش سبز مشهد”.»

قیمت کشمش سبز خانگی؛ ممتاز درجه یک، کاملا طبیعی و بدون دود

فرهنگ مشهدی و خرید کشمش سبز: از زیارت تا عقدکنان

کشمش سبز مشهد

کشمش سبز رتبه یک سوغات کل خراسان رضوی رو داره مخصوصا ترکیب اون با نخودچی برند مشهد شده برای زائران امام رضا (ع)

چرا مغازه‌دارهای “بازار رضا” و “احمدآباد” مشهد به ما اعتماد می‌کنند؟

کشمش سبز مشهد

این فقط یک معامله خشک نیست. کشمش سبز کاشمری، بخشی از فرهنگ هدیه و پذیرایی مشهدیه. زائری که از “حرم مطهر” برمی‌گرده، چند کیلو کشمش سبز اعلا به عنوان “تبرک” و سوغات برای عزیزانش از بازار “بازار رضا” می‌خره.

در مراسم خواستگاری‌های مشهدی، بشقاب‌های خوش‌قدم پر از کشمش سبز و نخودچی یه چیز واجبه!

مغازه‌دارهای بااصالت “بازار رضا” و “چهارباغ”، به دنبال تامین‌کننده‌ای مطمئن می‌گردن که هم قیمت منصفانه بده، هم اگر بارش جمعه شب به “میدان حضرتی” نرسید، مسئولیتش رو بپذیره.

ما با ۱۴ سال سابقه و دفتر در مرکز شهر، تبدیل به بخشی از این چرخه اعتماد شده‌ایم. مشتری ما فقط آقای رفیعی در تهران نیست؛ خیلی از کاسبای مشهدی توی “سراب” و “مصلی” مشهد هم هست که هر روز ۲۰ کارتن برای مغازه‌اش می‌گیره.

بهترین کشمش سبز قلمی ممتاز دسچین در کجا تولید می گردد؟

پاسخ به سوالات متداول خریداران کشمش سبز مشهد

کشمش سبز مشهد

آیا قیمت کشمش سبز مشهد واقعاً از شهرهای دیگر ارزان‌تر است؟
بله. به دلیل حجم بالای تولید و تبدیل شدن مشهد به هاب اصلی پخش، رقابت بین تامین‌کنندگان و شبکه حمل‌ونقل بسیار قوی، قیمت تمام شده برای مشتری نهایی در مشهد و حتی با ارسال به سایر شهرها، غالباً مقرون‌به‌صرفه‌تر است.

کرایه واقعاً به اندازه‌ای که گفتید پایین است؟
بله. برای بارهای با وزن بالا (مثلاً از یک تن به بالا) و با استفاده از روش‌های ترکیبی مثل اتوبوس‌های خطی و حمل‌ونقل‌های قراردادی، ما توانسته‌ایم هزینه لجستیک را به حداقل ممکن برسانیم. این امر برای بارهای سبک و تکی صدق نمی‌کند.

تفاوت کشمش سبز مشهد با کشمش سبز کاشمر چیست؟
هیچ تفاوتی در ماهیت محصول نیست. کشمش سبز مشهد، همان کشمش سبز کاشمری است که در مشهد به فروش عمده و خرده میرسه. “مشهد” نشان‌دهنده مرکز اصلی تجارت و پخش آن است.

آیا امکان خرید با مقدار کم (مثلاً برای مصارف شخصی) هم وجود دارد؟
قطعاً. ما برای مصارف شخصی و هدیه نیز بسته‌بندی‌های ۵۰۰ گرمی، ۱ و ۲ کیلویی داریم که از طریق پست پیشتاز یا بارهای مسافربری به سراسر کشور ارسال می‌شود.

چگونه از اصل بودن کشمش سبز کاشمری مطمئن شویم؟
فروشنده معتبر (کارخانه یا دفتر فروش با سابقه) مهم‌ترین فاکتور است. محصول اصل، رنگ یکدست سبز تیره ندارد، سایه‌روشن طلایی و کهربایی دارد، درشت و گوشتی است و طعمی شیرین با رگه‌ای ملایم از ترشی طبیعی دارد.

۴ راز طلایی که مستقیم روی قیمت کشمش سبز قلمی ممتاز اثر می‌ذارن!

جمع‌بندی: اعتماد، قیمت منصفانه و لجستیک قوی؛ سه ضلع موفقیت کشمش سبز سالار ممتاز در مشهد

کشمش سبز مشهد

مکالمه‌مان با آقای رفیعی به پایان رسید. قرارداد هفتگی دو تن، با همان کرایه استثنایی، بسته شد. او به دنبال “قیمت کشمش سبز مشهد” آمده بود، اما با “ارزش افزوده” خدمات لجستیک بی‌نظیر ما، یک مشتری وفادار شد.

در بازار امروز، رقابت فقط روی قیمت محصول نیست. روی “کل هزینه خریدار” است: قیمت کالا + هزینه ارسال + اطمینان از تحویل به موقع. ما در کارخانه سالار ممتاز، روی این سه ضلع کار کرده‌ایم.

اگر شما هم تاجر، پخش‌کننده یا حتی خریدار عمده برای مراسم خاصی در “تهران”، “کرج”، “اسلامشهر” یا هر نقطه دیگر هستید، پیشنهاد می‌کنیم فقط یک بار، با ما در مشهد تماس بگیرید.

نه فقط برای استعلام “قیمت روز کشمش سبز کاشمر”، بلکه برای محاسبه “قیمت نهایی با ارسال”. آنوقت متوجه می‌شوید که چرا می‌گوییم: «هزینه ارسال استثنایی، فقط از ما بر می‌آید.» برای خرید استثنایی، با کارخانه‌ای استثنایی همکاری کنید.

کارخانه کشمش کاشمر + کارخانه کشمش سبز + کارخانه کشمش ممتاز

whatsapp (1)
telegram (1)
instagram (1)
linkedin (1)
facebook (1)
ایتا-removebg-preview
روبیکا-removebg-preview
بله-Photoroom.png-Photoroom

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *