۲۰ تن در هفته؛ انقلاب صنعتی کشمش سبز عمده کاشمر در اروپا

کشمش سبز عمده؛ محصولی که در ایران اقتصادی و در اروپا استراتژیک است! مصرف هفتگی ۲۰ تنی کارخانه‌های اروپایی؛ انقلاب صنعتی یک محصول ایرانی.

کشمش سبز عمده

کشمش سبز عمده صادراتی

کشمش سبز عمده

شاید باورتان نشود، اما کشمش سبز عمده کاشمر که در بازارهای داخلی به عنوان یک محصول اقتصادی شناخته می‌شود، در اروپا به یک ماده اولیه استراتژیک برای صنایع شکلات‌سازی و داروسازی تبدیل شده است. کارخانه‌های اروپایی، هر هفته یک کانتینر کامل (۲۰ تن) از این محصول را مصرف می‌کنند. برای درک بهتر این پدیده اقتصادی، پیشنهاد می‌کنم مقاله «بهترین کشمش سبز صادراتی ممتاز» را مطالعه کنید.

مقایسه نگاه ایران و اروپا به کشمش سبز عمده

کشمش سبز عمده

در ایران، کشمش سبز عمده به عنوان یک میان‌وعده اقتصادی و آجیل روزمره شناخته می‌شود. اما در اروپا، همین محصول به دلیل ارگانیک بودن، خلوص بالا و قیمت رقابتی، یک کالای استراتژیک محسوب می‌شود. کشمش آفتابی کاشمر که به صورت کاملاً طبیعی خشک می‌شود، برای صنایع دارویی و شکلات‌سازی اروپا کاربرد دارد و هر کارخانه به صورت هفتگی، یک کانتینر کامل از این محصول را مصرف می‌کند.

برای آشنایی بیشتر با فرصت‌های خرید و فروش عمده این محصول، پیشنهاد می‌کنم مقاله «خرید عمده کشمش سبز کاشمر» را مطالعه کنید.

۲۰ تن مصرف هفتگی؛ راز انحصار کاشمر

کشمش سبز عمده

مقیاس مصرف کارخانه‌های اروپایی به قدری بالاست که هر یک به صورت هفتگی، یک دستگاه کانتینر کامل (حدوداً ۲۰ تن) از این کشمش را مصرف می‌کنند. هیچ منطقه دیگری در جهان نمی‌تواند این محصول را با این کیفیت و این قیمت تولید کند و این یعنی انحصار کامل کاشمر در این صنعت.

همچنین برای اطلاع از آخرین نرخ‌ها، مقاله «قیمت کشمش سبز عمده بروز کاشمر» را بررسی کنید.

instagram (1)
whatsapp (1)
telegram (1)
linkedin (1)
facebook (1)
ایتا-removebg-preview
روبیکا-removebg-preview
بله-Photoroom.png-Photoroom

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *