عوامل زیادی برای موفقیت در تولید کشمش سبز دخیل هستند در این مقاله به دو مرحله مهم در تولید کشمش سبز شاره می کنیم.
روش های بسته بندی کشمش سبز
بسته بندی یکی از مهمترین مراحل در تولید کشمش بوده به همین دلیل در ادامه روش های بسته بندی کشمش سبز و نقش آن را در جلب توجه مشتری و فروش بیشتر خواهیم گفت.
به طور کلی بسته بندی کشمش سبز شامل:
- بسته بندی با مواد طبیعی
در این روش از بسته بندی موادی مانند مقوا، چوب، یا کاغذ که با محیط زیست سازگار است استفاده می شود و به دلیل داشتن تاثیرات مثبت روی محیط زیست محبوبیت زیادی دارد.
از جمله مزایای آن می توان به جذابیت بصری مواد طبیعی اشاره کرد که حس طبیعی بودن را انتقال می دهد و جذاب تر به نظر می رسد از طرفی این نوع مواد می توانند از ورود آلودگی ها جلوگیری کنند و به سرعت تجزیه شوند.
اما برخی از این مواد طبیعی ممکن است در برابر رطوبت یا ضربه مقاومت کمتری داشته باشند و هزینه بیشتری نسبت به مواد مصنوعی برای تولید کننده به جای بگذاند از طرفی اکثر آن ها قابلیت طراحی و چاپ زیادی ندارند. - بسته بندی با مواد مصنوعی
در در این نوع بسته بندی از مواد مصنوعی مانند فوم مواد ترکیبی و پلاستیک استفاده می شود و کاربرد زیادی برای بسته بندی محصولات غذایی مانند کشمش سبز دارد.
مواد مصنوعی از مقاومت بالایی برخوردار هستند و بسیار از محصولات در برابر آلودگی محافظت می کنند از طرفی امکان اعمال انواع طراحی های پیچیده چاپ های زیاد روی این نوع مواد وجود دارد، و قیمت آن ها نسبت به مواد طبیعی مناسب تر است.
البته باید در این مسئله دقت زیادی داشته باشید چرا که برخی مواد پلاستیکی ممکن است با مواد غذایی واکنشهای شیمیایی نشان دهد و علاوه بر آسیب رساندن به محصول آلودگی های زیادی را برای محیط زیست به وجود بیاورند و موجب عدم تمایل خریداران نسبت به خرید محصول شما شود. - بسته بندی به صورت سفارشی
بسته بندی شفاشی با توجه به سفارش مشتری می باشد که طراحی های خاصی دارد و عموماً برای محصولات لوکس و خاص مورد استفاده قرار می گیرد.
بسته بندی سفارشی جذابیت بصری منحصر به فردی دارد و بسیار برای تقویت برندینگ کارآمد است چرا که تجربه کاربری بسیار خوبی را به مشتریان هدیه می دهد. - بسته بندی هوشمند
در این روش از بسته بندی از تکنولوژی های پیشرفته مانند انواع حسگرها، دستگاه شناسایی فرکانس رادیویی، سیستم مدیریت نظارت روی محصولات استفاده می شود.
از جمله مزایای آن می توان به نظارت روی کیفیت اشاره کرد چرا که دارای حسگر های بوده که می تواند شرایط دما و رطوبت را به طور کامل بررسی کند امنیت را افزایش می دهد تا از هرگونه تقلب در فرایند بسته بندی جلوگیری شود.
بیشتر بخوانید: بیشترین تولید کننده کشمش
اما برای این نوع بسته بندی نیاز به هزینه بالا و زیرساخت های فناوری و اطلاعات زیاد دارد و استفاده از آن بسیار دشوار و پیچیده است.
سورتینگ دستی کشمش سبز
سورتینگ دستی کشمش سبز از مزایا و معایب مخصوص به خود بهره مند است ، اما در ابتدا باید بدانیم سورتینگ به طور کلی چیست؟
سورتینگ به مرحله از تولید کشمش گفته می شود که فرایند جداسازی کشمش ها بر اساس معیار های خاصی مانند اندازه کشمش سبز، رنگ کشمش سبز و کیفیت آن انجام می گیرد، هدف سورتینگ افزایش کیفیت نهایی کشمش می باشد.
سورتینگ دستی چیست؟
در سورتینگ دستی از نیروی انسانی استفاده می شود تا کشمش ها را بررسی کنند و آن ها را بر اساس مواردی که گفته شد جداسازی کنند، از جمله مزایای سورتینگ دستی شامل:
- دقت بیشتر
کارگران با توجه به تجربه شخصی خود می توانند کشمش ها را جداسازی کنند و در صورت داشتن کوچک ترین ایراد آن ها را تشخیص دهند در صورتی که دستگاه ها توانایی چنین دقتی را ندارند. - انعطاف کارگران
در سورتینگ دستی کارگران می توانند به راحتی معیارهای خود را با توجه به دستور کارفرما تغییر دهند و در مراحل سورتینگ اعمال کنند. - کنترل
انسانها توانایی قابلیت تشخیص بهتری دارند همین امر به کنترل بهتر کیفیت محصولات کمک می کند.
معایب سورتینگ دستی
- صرف زمان بیشتر
سورتینگ کشمش ها به صورت دستی عموماً زمان بر است و برای بالا بردن سرعت باید از افراد زیادی استفاده شود. - وابستگی
سورتینگ دستی وابسته به نیروی انسانی است و در بعضی مواقع شما نیاز به نیروی انسانی بیشتر دارید که در این صورت هزینه ها بالا میرود.
احتمال خطای کمتر
وجود خطای انسانی در سورتینگ دستی کشمش برعکس همه صنایع کمتر است چون دستگاه طیف رنگی کشمش سبز را خوب تشخیص نداده و در صورت نبود دقت کافی روی کیفیت نهایی تاثیر بسزایی می گذارد.
بیشتر بخوانید: کشمش سبز پیکامی
در آخر باید گفت مرحله سورتینگ بسیار مهم و حیاتی است و می تواند بسیار روی کیفیت نهایی و بالا رفتن حجم فروش محصولات تاثیرگذار باشد.
سورتینگ دستگاهی کشمش سبز
در سورتینگ دستگاهی کشمش سبز همانطور که از نامش پیداست از انواع ماشین آلات و تجهیزات مدرن برای امر جداسازی و کنترل کیفیت کشمش ها استفاده می شود که در دنیای امروز این روش طرفدار بیشتری دارد در صورتی که از مزایا و معایبی برخوردار است.
از جمله مزایای سورتینگ دستگاهی شامل:
- صرفه جویی در وقت
دستگاه های سورتینگ کشمش این قابلیت را دارند تا حجم زیادی از کشمش را در مدت زمان بسیار کوتاهی جداسازی کنند. - صرف جویی در هزینه
در صورتی که شما از ماشین آلات برای صوت کردن کشمش استفاده کنید نیاز زیادی به نیروی انسانی ندارید و در این صورت قادر به کم کردن هزینه های تولید خواهید بود. - کیفیت یکنواخت
دستگاه قادرند با یک دقت بالا معین و ثابت حجم زیادی از کشمش را با معیار های مشخص سورت کنند و همین امر سبب یکپارچگی محصول نهایی می شود.
معایب به کارگیری سورتینگ دستگاهی شامل:
- نیاز به هزینه اولیه
برای سورتینگ دستگاهی نیاز به خرید تجهیزات سورتینگ خواهید داشت و این امر به سرمایه اولیه نیاز دارد. - انعطاف پذیری پایین
بسیاری از دستگاه ها با تنظیمات از پیش تعیین شده دائمی فروخته می شود و در دستگاه های گران تر امکان تغییر معیار های سورتینگ وجود دارد اما بسیار پیچیده است. - شناسایی نکردن عیوب کم در کشمش و ضایعات زیاد
بسیاری از دستگاه های سورتینگ کشمش توانایی شناسایی عیوب کوچک را در کشمش ندارند این امر روی کیفیت نهایی تاثیر می گذارد.
بیشتر بخوانید: کشمش سبز آجیلی
اما در آخر در پاسخ به این سوال که بین سورتینگ دستی و دستگاهی کدام یک بهتر است باید گفت این امر بستگی به منابع، اولویت ها و نیاز های تولید کننده دارد و در بعضی مواقع ممکن است از دو روش سورتینگ برای بهرهوری بیشتر استفاده شود.