آشنایی با کشمش + صفر تا صد قیمت خرید عمده

در ادامه مطلب درباره آشنایی با کشمش و صفر تا صد خرید عمده آن صحبت خواهیم کرد.

قیمت خرید عمده کشمش

روش تولید انواع کشمش

امروز کشمش در بازار تنوع بسیار زیادی از لحاظ رنگ طعم و اندازه دارد که این موضوع باعث شده هر کسی مبنی بر نیاز خود روی بخرید کشمش ببرد.

یکی از پرطرفدار ترین انواع کشمش، کشمش پلویی آفتابی می‌ باشد، که از لحاظ ظاهری عموماً دارای دانه‌های ریز گرد می‌باشد و رنگ آن قهوه‌ای تیره یا قرمز است، از جمله موارد استفاده این کشمش در شیرینی پزی، کیک پزی و استفاده در انواع غذاها می‌ باشد.
همچنین جالب است بدانید این نوع کشمش به دلیل روش تولید آن جزو سالم‌ ترین نوع این محصول بوده و تمام خواص آن حفظ شده است.

کشمش پلویی آفتابی عموماً بدون دانه می‌ باشند تا به راحتی در انواع غذاها استفاده شود اما نوع با دانه آن نیز در بازار موجود است که طرفدار ندارد.

کشمش زرد یا گلدن طلایی یکی از زیبا ترین انواع کشمش می‌ باشد که از لحاظ ظاهری دارای دو نوع کشیده و قد بلند و ریز و گرد می‌باشد که از نوع قلمی آن بیشتر در انواع آجیل استفاده می‌شود.

این کشمش‌ها عموماً از انگورهایی که دارای رنگ سبز هستند تولید می‌شود اما در روند تهیه آنها به علت اضافه کردن تیزاب و گوگرد تغییر رنگ داده و زرد می‌شوند. کشمش طلایی کاشمر از این فرایند تولید می گردد.

یکی دیگر از انواع کشمش، کشمش سبز کاشمری می‌باشد که از لحاظ ظاهری دارای دو نوع قلمی و گرد می‌باشد.

در تهیه این نوع کشمش عموماً از انگور دارای رنگ سبز و قد کشیده استفاده می‌شود و برای خشک کردن سریع آن و حفظ رنگ انگور از تیزاب استفاده می‌شود، و تفاوت آن با کشمش زرد این است که گوگرد در تولید کشمش سبز ورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

در آخر می‌توان به انواع مویز بدون هسته و هسته دار اشاره کرد که نوعی کشمش به حساب می‌ آیند که عموماً از انگورهای شاهی که دارای رنگ تیره و مشکی هستند تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: قیمت کشمش سبز بدون تیزاب

مویز تا از لحاظ خواص قوی‌تر از کشمش هستند و در بازار و نوع با دانه و بی‌ دانه آن وجود دارد، با اینکه نوع بدون دانه مویز امروزه پرطرفدار تر است، اما تحقیقات نشان داده است که هسته مویز نیز به تنهایی سرشار از مواد مغذی و خواص می‌باشد.

قیمت خرید عمده کشمش

صادرات کشمش

همانطور که می‌دانید ایران یکی از قدرتمندترین کشورها در تولید انواع کشمش صادراتی در تمام دنیا محسوب می‌شود که به دلیل کیفیت بالا و تنوع زیادی که در تولید کشمش دارد، جزو ۱۰ کشور برتر در حوزه صادرات کشمش قرار گرفته است.

صادرات کشمش عموماً به کشورهایی مانند امارات، ترکیه و عراق انجام می‌شود.
اما کشورهای اروپایی نیز خواهان کشمش‌های درجه یک از لحاظ کیفیت، بهداشت و بسته‌بندی هستند که استانداردهای ین‌المللی داشته باشد، تمام این موارد باعث شده صادرات به این کشورها کمی مشکل باشد.

شهرهایی مانند همدان، بناب، ملکان، تاکستان و مراغه جزو بهترین تولید کنندگان کشمش‌های صادراتی در ایران می‌ باشند.

بهترین انواع کشمش های صادراتی
  • کشمش‌های سبز و زرد قلمی که دارای ظاهری کشیده هستند
  • کشمش‌های پلویی زرد و طلایی
  • کشمش‌های تیزابی و گوگردی و انواع کشمش مویز
  • البته یکی از نکته‌های مهم در رابطه با صادرات کشمش این است که عموماً کشمش‌هایی که بدون دانه هستند خواهان و طرفدار بیشتری در صادرات دارند.

در ادامه به بهترین مقصدهای صادراتی کشمش خواهیم پرداخت که یکی از مهم‌ترین آنها کشور روسیه می‌باشد، بیشترین کشمش‌هایی که به این کشور صادر می‌شود کشمش سبز صادراتی و کشمش پلویی طلایی و کشمش تیزابی پلویی می‌ باشد.

امروزه چین نیز یکی از بهترین کشورهای صادراتی می‌باشد چرا که رابطه تجاری مثبتی با ایران داشته و همواره واردات محصولات مختلف از این کشور به وفور انجام می‌شود.

در تجارت با این کشور باید گفت راه‌های دریایی مناسب‌تر می‌باشد.
کشور عمان کشوری که رابط‌های تجاری زیادی با ایران دارد و همواره مشتاق به تهیه کشمش‌های با کیفیت ایرانی بوده و پول خوبی لرای تهیه آن ها می‌پردازد.

از جمله بیشترین کشمش‌های صادر شده به این کشور می‌توان به کشمش طلایی، کشمش تیزابی کشمش خرمایی و کشمش‌های سبز و زرد اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: خرید کشمش پلویی پاک شده

در آخر می‌توان گفت بیشترین صادرات به کشور عراق انجام می‌شود چرا که کشمش پلویی در این کشور محبوبیت بالایی دارد و صادرات به آن آسان است چرا که نیاز به سورت لیزری ندارد، رنگ‌ها در کشمش دارای اهمیت نمی‌ باشد و ریز و درشت بودن کشمش‌ها ملاک برای صادرات به این کشور نیست.

قیمت خرید عمده کشمش

قیمت عمده کشمش

همانطور که گفته شد کشمش یک محصول صادراتی می‌باشد و به علت صادراتی بودن آن قیمت عمده کشمش تا مقدار زیادی به قیمت جهانی نزدیک بوده و با تغییرات دلار قیمت آن جابجا می‌شود.

از طرفی همانطور که می‌دانید کشمش تنوع بسیار زیادی در ایران دارد و قیمت کشمش تحت تاثیر عوامل بسیار زیادی مانند کیفیت کشمش، رنگ کشمش، طعم آن و میزان تورم قرار گرفته است.

همچنین عوامل دیگری مانند حجم خرید مشتری نیز در نهایت قیمت عمده کشمش را تغییر می‌دهد را که هرچه میزان سفارش بالاتر باشد قیمت مناسب‌تر خواهد بود.

اما طور کلی انواع کشمش در بازار بین بازه قیمتی ۸۰ هزار تومان تا ۳۵۰ هزار تومان بین فروشندگان داخلی وجود دارد.

الان منتشر شد: قیمت هر کیلو کشمش سبز

اما اگر شما به دنبال لیست قیمت کشمش بروز هستید و می‌خواهید به طور دقیق از قیمت هر کیلوگرم آن اطلاع پیدا کنید ی‌توانید از طریق شماره درج شده روی سایت با ما تماس بگیرید و اطلاعات کافی را به دست بیاورید.

قیمت خرید عمده کشمش

نکات خرید عمده کشمش صادراتی

از آنجایی که امروزه بسیاری کشمش را برای جارت و کسب درآمد خریداری می‌کنند در ادامه نکاتی برای خرید عمده کشمش خواهیم گفت که شما را در سود دهی بیشتر کمک کند.

مهمترین نکته‌ای که در خرید عمده اهمیت دارد این است که حتماً مقداری سمپل از فروشنده درخواست کنید تا کیفیت کشمش را از نزدیک ببینید و آن را تست کنید.

نکاتی که باید در سمپل رعایت شده باشد عبارتند از: سالم، یکدست و خوش رنگ بودن کشمش، شکرک نزدن و نداشتن خرابی و کپک، چسبندگی نداشتن کشمش‌ها به یکدیگر
در نکته آخر توصیه می‌کنیم حتماً قبل از خرید کشمش مکانی مناسب برای نگهداری آن و نکاتی را که باید تهیه کرده باشید تا پس از خرید به مشکل بر نخورید.

بیشتر بخوانید: قیمت هر کیلو کشمش پلویی

شما می‌توانید برای دریافت مشاوره برای خرید کشمش با مجموعه فراسیاپس برند سالار ممتاز تماس بگیرید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما