تولید کننده کشمش پلویی ایرانی و همچنین انواع کشمش مویز خارجی وارداتی با توان تولید و فراوری کشمش، مطابق با استاندارد کشمش اروپا در کاشمر، زنجان، ملایر و بناب راه اندازی گردید. انواع کشمش طلایی پلویی، کشمش پلویی تیزابی و کشمش پلویی آفتابی و کشمش مویز سیاه در این کارخانه به شیوه ایی مدرن فراوری می شوند. هر کشوری آنالیز کشمش مربوط به خود را دارد و هر کشمشی که بتواند این آنالیز را پاس کند می تواند وارد کشور مقصد شود. البته بسیاری از کشور ها نیز هستند که بدون آنالیز خاصی کار می کنند و تجار می توانند راحت به آن ها کشمش خود را بفروشند.
اما این محتوای مهم تجاری مربوط به تجارت کشمش با اروپایی ها را ابتدا با چند سوال شروع خواهیم نمود.
- بیشترین تولید کننده کشمش کدام شهراست؟
- بزرگترین تولید کننده کشمش در ایران کدام کارخانه ها می باشند؟
- چه کشمش هایی مجوز ورود به اروپا را خواهند داشت؟
بیشترین تولید کننده کشمش کدام شهراست؟
ملایر قطب تولید کشمش پلویی جهان گردید. این موضوع در سال ۲۰۱۹ ثبت جهانی گشت. ملایر بیشترین کشمش جهان را تولید می کند.
شاید از شنیدن این موضوع تعجب کنید، و با خود بگوید آمریکا و ترکیه بیشترین آمار تولید انگور جهان را دارند و کشور ما در زمینه میزان تولید انگور درجهان رتبه سوم را داشته
حال چطور ممکن است که در تولید کشمش، شهری مانند ملایر همدان آمار بیشترین تولید کشمش جهان را داشته باشد؟
جواب این سوال در لینک جایگاه صادرات کشمش ایران در جهان بصورت کاملا تخصصی توسط کارشناسان بسیار خبره برسی شده است و برای مطالعه مقاله بسیار مهم آن، پیشنهاد می گردد لینک مربوطه را کلیک نمایید.
توان تولید بسیار زیاد کشمش در این شهر باعث گردیده که در فصل داغ تولید کشمش، کشاورزان و باغداران عزیز این خطه زیبا نتوانند نیروی کار و کارگر مناسب پیدا نمایند و با کمبود نیروی کار مواجه شوند.
این فراوانی مزارع انگور و کمبود نیرو در فصل تولید کشمش باعث می شود. آسیب های جدی به محصولات وارد و از کیفیت آن کاسته شود.
این کم شدن کیفیت نیز باعث می گردد معمولا کارخانه داران، کشمش کشاورز را بسیار ارزان خریداری نمایند.
البته همین کشمش ارزان ملایر نیز مشتریان بسیاری برای صادرات دارند.
تجار کشور هایی مانند عراق، پاکستان، مراکش، افغانستان که آنالیز خاصی برای صادرات کشمش به آن ها وجود ندارد، معمولا فقط به قیمت ارزان کشمش اهمیت می دهند.
و بسیار زیاد مشتاق خرید کشمش هایی می باشند که کیفیت آن ها تا حدودی پایین باشد و البته قیمت آن نیز ارزان تر.
از این رو بخشی از کشمش ملایر که بدلیل فقدان نیروی کار، بی کیفیت تولید می شود و ارزان قیمت می باشد، بسیار برای صادرات طرفدار دارد.
البته قابل ذکر است که تولید کشمش تیزابی در ملایر با چنین مشکلاتی روبرو نیست و فقط بخشی از کشمش طلایی انگوری آن، که کشاورز و باغدار نتوانسته اصولی کشمش را خشک نماید افت کیفیت پیدا می کند.
یک نکته دیگر نیز مهم است، اگر کارخانه ایی که کشمش فله باغدار را خریداری می نماید، کارخانه ایی مجهز، بروز و مدرنی باشد می تواند باز هم تا حدودی کیفیت کشمش های فله را در فرایند فراوری، بهبود کیفیت بخشد تا محصول کشمش گلدن درجه۱ شود.
بزرگتربن کارخانه تولید کننده کشمش پلویی ملایر
با توجه به جایگاه رفیع تولید کشمش ملایر در جهان، یکی از بزرگترین و مدرن ترین کارخانه های کشمش ایران نیز در این شهر دایر شده است.
این کارخانه دارای ۳ خط موازی تولید بوده و به دستگاه های بروز تولید کشمش دنیا مجهز می باشد.
دستگاه ایکس ری تولید کننده کشمش پلویی
همانطور که بر روی دستگاه هک شده است، این دستگاه بصورت کاملا هوشمند اجازه نمی دهد کشمشی که سنگ ریزه و یا هر ضایعات اضافی دیگری داشته باشد از خط تولید رد شود و وارد بسته بندی گردد.
بخاطر گران بودن دستگاه، در کل ایران تعداد کارخانه های تولید کننده کشمش پلویی که این تکنولوژی را دارند به تعداد انگشتان یک دست هم نمی رسند.
اهمیت استفاده از این تکنولوژی زمانی مشخص می شود که یک تاجر و صادرکننده محترم کشمش، بخواهد محصولی بخرد که بتواند آن را به اروپا صادر نماید.
در آنالیز کشمش برای صادرات به اروپا، هیچگونه سنگ ریزه ایی نباید به کشمش چسبیده باشد.
وقتی که کشاورزان عزیز انگور خود را بر روی زمین پهن می نمایند برای خشک شدن، حتما حتما سنگ ریزه های زیادی جذب آن ها می گردد.
راه های زیادی برای پیشگیری کردن از این مشکل وجود دارد که در مقاله تولید نمودن استاندارد کشمش سبزه فله توسط کشاورزان به آن پرداخته شده است.
اما به غیر از پیشگیری، تنها راه حل درمان آن خرید کشمش از کارخانه هایی می باشد که خط تولید آن ها مجهز به دستگاه ایکس ری فوق پیشرفته که عکس آن در بالا درج شده است خواهد بود.
گروه کارخانجات کشمش فراسیناپس، با برند کشمش سالار یکی از این کارخانه های مدرن است.
قابل ذکر است همین حالا کشمشی که در این واحد فراوری می گردد توانسته است به اروپا صادر شود و حتی آنالیز کشمش قطر را که جزو سختگیر ترین کشور ها برای واردات کشمش می باشد را نیز پاس نموده.
بزرگترین تولید کننده کشمش پلویی در ایران
گروه کارخانجات کشمش فراسیناپس با نشان کشمش سالار، یکی از بزرگترین هلدینگ های کشمش ایران نیز می باشد که علاوه بر ملایر در بناب و ملکان، کاشمر و زنجان نیز دفتر نمایندگی کارخانجات کشمش احداث نموده است.
در این کارخانجات همه انواع کشمش های ایرانی و خارجی تولید می گردد.
این مجموعه علاوه بر بزرگترین تولید کننده کشمش ایرانی بزرگترین وارد کننده کشمش مویز فله خارجی نیز می باشد.
کشمش مویز اصل بصورت فله ای وارد می گردد و فراوری شده و به کشور های منطقه و اروپا از طریق خاک ایران و با برند ایرانی صادرات می شود.
کشمش مویز بیدانه سیاه وارداتی درجه یک
انواع کشمش تولیدی در این مجموعه:
- انواع کشمش آفتابی پلویی
- کشمش شکلاتی آفتابی
- کشمش پلویی تیزابی
- کشمش طلایی انگوری
- کشمش سبز صادراتی
- کشمش مویز دانه دار فخری
- کشمش مویز افغانستان
- کشمش مویز ازبکستان
- کشمش مویز ترکمنستان
تقریبا می توان گفت این کارخانجات با این توان کاری در کل ایران بی بدیل می باشند.
لیست بزرگترین تولید کنندگان کشمش ایران
برای دسترسی کامل به مجموعه گروه کارخانجات کشمش فراسیناپس، با برند کشمش سالار. امکانات خاصی نیاز نمی باشد و شما تاجر گرامی از طریق سایت بازار کشمش فراسیناپس می توانید براحتی با این واحد ها ارتباط برقرار نمایید.
فقط کافیست شماره مدیر فروش شرکت را از سایت برداشته و مستقیما با ایشان مذاکره نمایید.