موانع گمرکی در صادرات کشمش + تحلیل چالش‌ ها و راهکار هایی مقابله

موانع گمرکی در صادرات کشمش از جمله مشکلاتی بوده که اکثر فعالان در این حوزه با آن دست به گریبان هستند در ادامه این چالش‌ ها را بررسی می کنیم.

صادرات کشمش

قطع شدن سایت گمرک در صادرات کشمش

چالش‌ های متعددی که برای صادرکنندگان از قطع شدن سایت گمرک در صادرات کشمش به وجود می‌آید بسیار زیاد و طاقت فرسا می‌ باشد.
تاثیر منفی قطع شدن سایت در مراحل اداری و ترخیص کالا بسیار بیشتر است چرا که روند کاری به زمان تحویل را به تاخیر می‌ اندازد.

اما علل قطع شدن سایت چیست؟
یکی از دلایل عمده در قطع شدن سایت گمرک می‌ تواند مشکلات فنی از جمله نقص در سرور ها و نرم‌افزار ها یا حتی مسائل امنیتی باشد، که به طور ناگهانی رخ می‌‌ دهد و سیستم را مختل می‌ کند.

البته دلایلی مثل بروز رسانی سیستم و نرم‌افزار ها نیز باعث قطع شدن موقت سایت می‌ شود بروز رسانی به منظور عملکرد بهتر امنیت کم شدن اختلال در خدمات انجام می‌ شود.
حملات سایبری مثل DDoS منجر به قطع شدن سایت می‌ شود این حملات به دلیل ایجاد اختلال در فرایند صادرات انجام می‌ شود.

به طور کلی قطع شدن سایت می‌ تواند تاثیرات منفی زیادی داشته باشد که شامل:

  1. تاخیر در فرایند ترخیص
    فرایند ترخیص کالا وابسته به مراحل اداری و سایت گمرک است همین موضوع سبب می‌ شود در صورت قطع شدن سایت مدارک لازم بارگذاری نشود و امکان پیگیری محموله وجود نداشته باشد و همین امر سبب تاخیر در ارسال کالا می‌ شود.
  2. بالا رفتن هزینه
    هرچه کالا مدت بیشتری در گمرک بماند هزینه‌ هایی مانند انبارداری انواع جریمه‌ ها شامل حال صادر کننده می‌ شود که تاثیرات منفی زیادی روی سوددهی تجارت می‌ گذارد.
  3. تاثیر منفی در اعتبار تجاری
    در صورتی که ترخیص کالا به موقع انجام نشود اعتبار تجاری صادر کننده آسیب می‌ بیند چرا که مشتریان به این فکر می‌ کنند که تاجر توانایی لازم را برای خدمات به موقع ندارند و روابط تجاری را قطع می‌ کنند.
    برای جلوگیری از این اثرات منفی چه راهکار هایی برای مقابله با قطع شدن سایت گمرک در صادرات کشمش وجود دارد؟
  4. سیستم‌ های پشتیبانی
    در صورتی که صادر کنندگان از سیستم‌ های پشتیبانی و نرم‌ افزار هایی که به مدیریت صادرات کمک می‌ کنند استفاده کنند، می‌ توانند در صورت قطع شدن سایت گمرک تمام اطلاعات مورد نیاز خود را ذخیره کنند و آن ها را به خوبی مدیریت کنند.
  5. کمک از کارشناسان گمرک
    داشتن روابط دوستانه با کارشناسان و مشاوران گمرکی این امکان را به صادر کننده می‌ دهد که اگر مشکلی پیش آمد از آن ها راهنمایی‌ های لازم را دریافت کند و از وضعیت کالا های خود مطلع شوند.
  6. برنامه‌ ریزی
    تمام صادر کنندگان حرفه‌ای باید برای شرایط اضطراری قطع شدن سایت گمرک برنامه‌ریزی داشته باشند، مواردی که در این برنامه‌ ریزی باید به آن دقت شود شامل تعیین زمان‌ های اضافی و پیش بینی هزینه‌ ها در ترخیص کالا می‌ باشد.
  7. پیگیری
    پیگیری مستمر و به موقع سایت گمرک می‌ تواند اطلاعات مهمی را به شما بدهد از بروز مشکلات جدی در برنامه خود جلوگیری کنید.

بیشتر بخوانید: لیست قیمت انواع کشمش

صادرات کشمش
هزینه خواب ماشین در گمرک برای صادرات کشمش

در رابطه با هزینه خواب ماشین در گمرک برای صادرات کشمش می‌ توان گفت دلایل مختلفی دارد که می‌ تواند این وضعیت را برای مالک خود را به وجود بیاورد.
اما در ابتدا به تعریف خواب ماشین در گمرک می‌ پردازیم: خواب ماشین در گمرک در واقع به معنی توقف کردن یک وسیله نقلیه در محل گمرک برای مدت بسیار طولانی می‌ باشد که می‌ تواند دلایلی مانند عدم پرداخت مالیاتی‌ یا عوارض، ناقص بودن مدارک یا به تاخیر افتادن فرایند ترخیص به وجود بیاید.

در صورتی که این شرایط به وجود بیاید خودرو باید تحت نظارت گمرک پارک شود صادر کننده موظف و پرداخت هزینه‌های مربوط به آن می‌ باشد.

اما هزینه‌ های مربوط به خواب ماشین در گمرک برای صادرات چه چیزهایی است؟

  1. هزینه‌ های انبارداری
    هزینه‌ انبارداری اصلی‌ ترین هزینه برای خواب خودرو در گمرک می‌ باشد و روش محاسبه آن به ازای هر روزی که خود را در گمرک می ماند می‌ باشد که با توجه به سیاست‌ های هر کشور متفاوت است.
    این هزینه‌ ها به صورت روزانه بوده و ممکن است در صورت بالا رفتن مدت زمان خواب افزایش پیدا کند.
  2. مالیات
    در بسیاری از کشور ها خودرو در زمان خواب در گمرک مشمول مالیات می شود و در بعضی مواقع این مالیات و ارزش افزوده می‌ تواند عوارض زیادی برای صادر کننده داشته باشد.
  3. هزینه ادراری
    خدماتی که برای ترخیص خودرو در گمرک انجام می‌ شود مشمول هزینه‌ هایی است که شامل حق الزحمه مشاوران، هزینه‌ های ثبت نام در سایت و صادر شدن مجوز ها می‌ شود.
    مقدار این هزینه‌ ها نیز بر اساس پیچیدگی روند پرونده و مدت زمان آن محاسبه می‌شود.
  4. هزینه نگهداری
    در بعضی مواقع خودرو نیاز به نگهداری‌ های خاص و تعمیرات ویژه دارد که باید هزینه‌ های آن نیز در نظر گرفته شود، چرا که اگر خود را برای مدت زمان طولانی در گمرک بماند احتمال آسیب دیدن آن بسیار بالا است‌.
  5. جریمه
    هر کشور مدت زمان معینی را مجاز کرده است که خودرو در گمرک بماند و در صورتی که از این مدت بگذرد صادر کننده باید جریمه‌ هایی را به دلیل عدم رعایت قوانین گمرکی پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: فروش کشمش عمده

صادرات کشمش

صادرات کشمش
عوامل افزایش هزینه در خواب ماشین برای صادرات کشمش

در ادامه عوامل افزایش هزینه در خواب ماشین برای صادرات کشمش به منظور مدیریت بهتر می‌ گوییم.

عوامل تاثیرگذار روی افزایش هزینه عبارتند از:

  1. مدت زمان
    مدت زمانی که خودرو رک می‌ماند یکی از عواملی است که هزینه‌ها را تعیین می‌کند و هرچه این مدت زمان خواب بیشتر باشد هزینه ها آن افزایش پیدا می‌ کند.
  2. نوع خودرو
    جالب است بدانید مدل و برند خودرو می‌ تواند روی هزینه تاثیر بگذارد برای مثال خودرو های خاص و لوکس شامل هزینه‌ های بیشتری برای ترخیص و نگهداری خواهند شد.
  3. قوانین محلی
    خواب خودرو در کشور های مختلف می‌ تواند هزینه‌ های متفاوتی داشته باشه چرا که قوانین و مقررات هر کشور متفاوت است، برخی کشور ها سیاست‌ های سختگیرانه‌ تری دارند.

در آخر پیشنهاد می‌ شود برای مطالعه بیشتر در رابطه با این موضوعات به وب سایت‌ های دولتی مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید: کشمش صادراتی اعلا

اما در صورتی که قصد دریافت اطلاعات در رابطه با انواع کشمش را دارید و می‌ خواهید به تجارت آن مشغول شوید با مجموعه ما تماس بگیرید.

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *