کلوچه کشمشی با کشمش ‌های طبیعی + دستور پخت

کلوچه کشمشی با کشمش‌ های طبیعی می‌ تواند یک گزینه مناسب برای میان وعده باشد چرا که سرشار از انرژی می‌ باشد.

کلوچه کشمشی

تاریخچه کلوچه کشمشی

کلوچه کشمشی همواره به عنوان یک شیرینی سنتی در ایران شناخته می‌ شود، اما تاریخچه کلوچه کشمشی از کی آغاز شد و ریشه آن در فرهنگ ما چگونه شکل گرفت؟

کلوچه کشمشی دارای ریشه‌ های عمیقی در فرهنگ ایران و فرهنگ‌ های مختلف دارد چرا که این نوع از کلوچه معمولاً در اکثر کشور های خاورمیانه و آسیای مرکزی پخته می‌ شود.

در ایران کلوچه کشمشی یکی از پر طرفدارترین شیرینی‌ ها بوده و در اکثر جشن‌ ها و مناسبت‌ ها استفاده می‌ شود.

کلوچه کشمشی دارای بافتی نرم و طعم شیرین و دلنشین می‌ باشد که مورد توجه خانواده‌ ها برای مهمانی‌ ها قرار گرفته است و به عنوان یک میان وعده یا دسر در کنار چای همواره استفاده می‌ شود.

جالب است بدانید تاریخچه کشمش به حدود ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در مناطق خاورمیانه و آسیای مرکزی بر می‌گردد، و شیرینی کشمشی سال‌ ها بعد از پیدایش کشمش به دست تولید رسید.

از جمله دلایلی که شیرینی کشمشی در ایران بسیار پرطرفدار است این است که ما بزرگترین تولیدکننده کشمش در جهان بوده و از با کیفیت‌ ترین و خوش طعم‌ ترین کشمش‌ ها برخوردار است، و استفاده از آن در انواع کلوچه و شیرینی می‌تواند ارزش غذایی آن ها را بالا ببرد.

اما کلوچه کشمشی در سایر کشورها برای مثال کشورهای اروپایی مانند اتریش و آلمان وجود دارد که به نام Stollen شناخته می شود، و بیشترین استفاده آن در جشن کریسمس می‌ باشد.

در نتیجه باید گفت کلوچه کشمشی و همچنین کشمش دارای تاریخچه‌ های غنی و فوق العاده جذاب هستند که اهمیت آن ها را در ریشه کشور ها و فرهنگ آن ها نشان می‌ دهد.

کلوچه کشمشی

روش پخت کلوچه کشمشی

کلوچه کشمشی جزو شیرینی‌های سنتی به حساب می‌آید و از ترکیبات ساده‌ای برخوردار است در ادامه بهترین روش پخت کلوچه کشمشی را خواهیم گفت.

مواد لازم برای پخت کلوچه کشمشی عبارتند از:

آرد 2 لیوان
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 1/2 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
کشمش مرغوب 1 لیوان
نمک 1 پنس

مراحل آماده‌سازی کلوچه کشمشی به شرح زیر است:

مرحله اول آماده سازی مواد می‌ باشد چرا که قبل از شروع پخت کلوچه ابتدا باید تمام مواد اولیه را آماده کرده و آرد را الک کنید تا ناخالصی‌ های آن پاک شده و سپس کشمش‌ ها را بشورید و آن ها را خشک کنید.

مرحله دوم مخلوط کردن مواد خشک مانند آرد، بیکینگ پودر و نمک است مخلوط کردن کامل تمام مواد به کیفیت بهتر کلوچه کمک می‌ کند.

مرحله سوم مخلوط کردن تمام مواد تر است شما باید در یک کاسه بزرگ شکر و روغن مایع را به خوبی مخلوط کنید و سپس تخم مرغ‌ ها را دانه به دانه اضافه کنید تا حدی که رنگ تخم مرغ‌ ها عوض شود هم بزنید تا به خوبی یک دست شود در آخر نیز وانیل را اضافه کنید.

مرحله چهارم مواد خشک را به مواد تر به آرامی اضافه کنید و با یک قاشق چوبی و یا همزن با دور کند به آرامی هم بزنید و پس از یک دست شدن کشمش‌ ها را اضافه کنید.

مرحله پنجم آماده سازی فر و قالب است شما باید قالب را به خوبی با روغن چرب کرده و سپس مایع کلوچه را به آن اضافه کنید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.

مرحله ششم پخت کلوچه‌ می‌ باشد باید توجه داشته باشید که اندازه خمیر باید یکسان در قالب ریخته شود تا به خوبی داخل آن پخته شود، زمان پخت کلوچه‌ها حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بوده و برای اطمینان از پخت کامل بهتر است از چنگال یا خلال دندان استفاده کنید.

مرحله آخر سرو کلوچه‌ ها پس از خنک شدن آن ها می‌ باشد حالا شما یک میان وعده مقوی و خوشمزه برای مهمانی ‌ها دارید.

توجه داشته باشید رعایت نکات زیر می‌تواند به کیفیت بهتر کلوچه کمک کند.

بهتر است از کشمش‌ های تازه که لطافت بیشتری دارند استفاده کنید، چرا که طعم بهتری به کلوچه می‌ دهد.

می‌توانید در کلوچه از انواع میوه خشک و مغزیجات استفاده کنید.

حتماً کلوچه‌ ها را در ظرف درب‌دار در یخچال نگهداری کنید.

مصرف این کلوچه‌ ها در کنار چای و قهوه می‌تواند لحظات دلنشینی را برای شما به ارمغان بیاورد.

کلوچه کشمشی

شهر های تولید کننده کلوچه کشمشی

همانطور که گفته شد کلوچه کشمشی شیرینی سنتی ایران است و شهر های تولید کننده کلوچه کشمشی در ایران در مناطق مختلف کشور می‌ باشد که در ادامه به آن می‌ پردازیم.

این کلوچه به دلیل اینکه از طعم لذیذ و عطر دلنشینی برخوردار است طرفداران زیادی در تمام دنیا دارد و همین امر باعث شده تولید کنندگان زیادی به تولید کلوچه کشمشی بپردازند.

کلوچه کشمشی مشهد

یکی از شهرهایی که در تولید کلوچه کشمشی بسیار قوی عمل کرده است هم مشهد می‌ باشد که یکی از مراکز زائرپذیره ایران بوده و به دلیل وجود حرم مطهر امام رضا علیه السلام گردشگران زیادی به این شهر سفر می‌ کنند.

و به دلیل نزدیک بودن شهرستان کاشمر به مشهد از با کیفیت‌ ترین کشمش‌ ها برخوردار بوده و کارگاه‌ های کوچک و بزرگی به تولید کلوچه کشمشی پرداخته اند.

اما کارخانه کیک و کلوچه کاشمر مرکز اصلی تولید کلوچه کشمشی با روش های جدید است.

کلوچه کشمشی یزد

از دیگر شهر های تولید کننده کلوچه کشمشی می‌توان به یزد اشاره کرد که از تاریخچه غنی برخوردار بوده و از گذشته تا به الان قطب تولید انواع شیرینی‌های سنتی مانند کلوچه کشمشی بوده است.

کلوچه‌ های شهر یزد ماً از آرد گندم و با کیفیت‌ترین کشمش‌ها تولید می‌ شود چرا که یکی از بزرگترین شهرهای گردشگری ایران می‌ باشد.

کلوچه کشمشی کرمانشاه

کرمانشاه همواره به دلیل داشتن خشکبار و میوه خشک‌ های مرغوب در صنعت تولید شیرینی و کلوچه فعالیت دارد و همواره تنوع بالایی از این محصولات را به بازار ارائه می‌دهد.

و به دلیل استفاده از ادویه‌جات معطر به همراه کشمش طعم خاص و دلپذیری دارد.

کلوچه کشمشی قزوین

شهر قزوین نیز به دلیل نزدیکی و شهرستان تاکستان از مرغوب‌ ترین کشمش‌ ها برخوردار بوده و یکی از نقاط قوت آن تولید کلوچه کشمشی سنتی با بهترین کیفیت می‌ باشد که به عنوان سوغاتی معروف شهر قزوین نیز شناخته شده است.

اما باید به این نکته اشاره کرد که تولید کلوچه تنها به این چند شهر محدود نمی‌ شود و تمام نقاط ایران در این صنعت مشغول هستند.

کلوچه کشمشی

کلوچه مغز کشمشی محصول جدید کارخانه کیک و کلوچه کاشمر

همواره مجموعه های تولیدی قوی و بزرگ سعی دارند قدرت خود را در تولید محصولات جدید بالا نگهدارند و به اصطلاح از دسته نیوفتند.

جدید ترین محصول کارخانه کیک و کلوچه کاشمر نیز برای اولین بار در ایران تولید شده است و بنظر می رسد مورد استقبال عموم مردم قرار گیرد.

شما می توانید برای ذریافت لیست قیمت کلوچه کشمشی این شرکت به لینک مربوطه مراجعه نمایید.

یکی دیگر از مزایا این کارخانه تولید کلوچه کشمشی با کشمش های طبیعی است، تا کیفیت آن عالی باشد و خوش طعم.

بسیاری از کارخانه هستند که از کشمش غیر طبیعی برای تولید خود استفاده می کنند.

 

%name%
%name%
%name%
%name%
%name%
%name%
%name%
%name%
%name%
%name%
کلوچه کشمشی با کشمش ‌های طبیعی + دستور پخت

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *