فروش 100% تضمینی کشمش زرد صادراتی کاشمر در سایت فرا سیناپس امکانپذیر شد. این نوع کشمش ها ویژگی های منحصر به فردی دارد.
روش تولید کشمش زرد صادراتی کاشمر
کشمش صادراتی باید از نظر بهداشت و کیفیت بسیار ویژه باشد به همین دلیل روش تولید کشمش صادراتی کاشمر اهمیت زیادی دارد.
کشمشهای طلایی یا همان زرد کاشمر از جمله خشکبارهایی است که سالانه مقدار زیادی از آن به کشورهای عربی ادر میشود چرا که از لحاظ ظاهری بسیار زیبا بوده و طعم دلنشینی دارد.
در روش تولید این نوع کشمش کشاورزان کشور ما برای زرد کزدن آن ها، ابتدا تمام خوشه های انگور را به طور کامل داخل محلول تیزاب چند ثانیه نگه می دارند و پس از خارج کردن آن ها روی سیم مفتولی در بارگاه قرار داده و با پودر گوگرد دود دهی نموده تا طلایی رنگ شود.
اگر این نوع کشمش ها در مقابل نور آفتاب قرار بگیرند نگشان تیره می شود و مهمترین ویژگی خود را که رنگ منحصر به فرد کشمش است از دست می دهند.
این نوع کشمشها یعد از اینکه به طور کامل در سایه خشک شدن به عنوان کشمش زرد تیزابی به فروش می رسند، البته اگر کشمشها تا مدتی در معرض دود گوگرد قرار بگیرند رنگ آن ها تغییر کرده و به کشمش طلایی تبدیل می شوند.
شایان ذکر است که روش های دیگری نیز برای تهیه کشمش تیزابی طلایی وجود دارد و هر یک از آنها ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند.
بیشتر بخوانید: کشمش سبز بی دانه
برای مثال روشی به نام کالیفرنی وجود دارد که از انگورهای سفید و بی دانه برای تولید کشمش استفاده می شود در این روش کارگران خوشههای انگور را پس از آغشته کردن به تیزاب و گوگرد به وسیله نخ های پلاستیکی به آونگ وصل می کنند که طول آنها به ۲ متر می رسد و وزن حدود ۱۵ کیلو را می توانند تحمل کنند.
بازار فروش کشمش زرد صادراتی کاشمر
امروزه بازار فروش کشمش زرد صادراتی کاشمر به دلایل متعددی آن طوری که انتظار می رفت پیش نمی رود.
کاشمر قطب تولید نواع کشمشهای زرد صادراتی و سبز قلمی می باشد اما در ادامه به معضلاتی برای بازار فروش تولید کنندگان پیش آمده است خواهیم پرداخت.
صنعت تولید کشمش در ایران به مشکلاتی برخورده است که درصد قابل توجهی ضرر و زیان وارد کرده است برای مثال امروز تعداد زیادی از محصولات خشکبار مانند کشمش روش های سنتی تولید می شود.
که این موضوع باعث شده است علاوه بر اینکه کیفیت کشمش ها در بازار کاهش پیدا کند از آنجایی که انگور ها در مقابل آفتاب خشک می شوند وجود گرد و غبار روی آن ها طبیعی است که این امر از نظر بهداشتی مورد تایید نمی باشد.
از دیگر معضلات این است که کشور ایران به طور کلی در بحث بسته بندی که از لحاظ استحکام و محکمی و زیبایی و جذابیت قوی عمل نکرده است، و این امر باعث شده سهم زیادی از درصد بازارهای جهانی را از دست دهیم.
اما با تمام این تفاسیر ما با راهاندازی مرکز ویژه تولید انواع کشمش صادراتی به ویژه کشمش زرد صادراتی کاشمر توانسته ایم عوامل اثرگذار روی فروش محصولات را رعایت کنیم و باعث رشد تولید کشمش شویم.
مجموعه ما با به کارگیری نیروی جوان بهره گیری از تیم حرفهای و ایجاد سایتی معتبر توانسته بازار مجازی و بازار حقیقی داخلی و صادراتی را به دست بگیرد.
بیشتر بخوانید: کشمش سبز اعلا
و با ارائه محصولات با کیفیت موجب رضایت مشتریان شود.
کارخانه کشمش زرد صادراتی کاشمر
از آنجایی که کاشمر جزو بزرگ ترین تولید کنندگان انگور حسوب میشود کارخانه کشمش زرد صادراتی کاشمر در این شهر به وفور پیدا می شود.
جالب است بدانید کشمشهای طلایی در واقع همان کشمشهای سبز کاشمری هستند که به آنها تیزاب و گوگرد زده شده و رنگ آنها به طلایی تغییر کرده است.
کشمش هایی با رنگ زرد طلایی یا به عبارت دیگر کشمش های انگوری از نوع اعلا صادراتی باشند که به آن ها کشمش های سوپر گلدن نیز گفته می شود.
کشمشهای سوپر گلدن جزو گران ترین و کمیاب ترین انواع کشمش های صادراتی بوده که عموماً تنها برای صادر کردن به کشور های دیگر ستفاده می شود و در بازارهای داخلی به ندرت پیدا می شود.
درجهبندی کشمشهای زرد صادراتی با توجه به یک دستی آن ها، درشتی آن ها و بهترین بسته بندی کشمش دسته بندی می شود.
اما سوال اینجاست که از کجا می توانیم انواع کشمشهای زرد صادراتی با درجه بندیهای مختلف را تهیه کنیم؟
کاشمر و ملایر جزو اصلیترین تولید کنندگان کشمش هستند و همواره مرکز خرید این محصول می باشند.
اما در این شهرها هم باید به دنبال بهترین کارخانه گشت، کارخانجاتهای فرا سیناپس که دارای دو شعبه در شهر کاشمر و ملایر می باشد از دستگاه های استاندارد و مجهز به روز برای تولید این محصول استفاده کرده است و همواره حجم عمدهای از تولیدات خود را به صادرات اختصاص میدهد.
از جمله دستگاه های مهمی که در این کارخانه وجود دارد عبارتند از:
- دستگاه کالر سورتینگ لیزری
- دستگاه ایکس ری
این دو دستگاه در کمتر کارخانهای در ایران جود دارد و دلیل آن هزینه های بالای خریداری این دستگاهها می باشد.
در نتیجه باید گفت به طور قطع کارخانهای که از این دستگاه های با کیفیت و پیشرفته استفاده میکند در نهایت کشمش با کیفیت نیز ارائه خواهد داد.
قیمت کشمش زرد صادراتی کاشمر
شما برای دریافت قیمت کشمش زرد صادراتی کاشمر در کارخانه فرا سیناپس می توانید از روش های زیر اقدام کنید.
از طریق راه های ارتباطی که در فروشگاه اینترنتی کشمش سالاری وجود دارد از طریق مراجعه حضوری به کارخانه و یا دفتر مرکزی مجموعه و یا از طریق محتواهایی که روی سایت قرار داده شده محدوده قیمتی را مشخص می کند.
امروزه روش اول برای دریافت قیمت روز بیشترین طرفدار را دارد چرا که در کمترین زمان ممکن فقط با تماس گرفتن می توانید علاوه بر دریافت قیمت محصول مورد نظر اطلاعاتی نیز در رابطه با آن به دست بیاورید.
اما در روش دوم یعنی مراجعه حضوری شما می توانید از محصولات را نیز از نزدیک دیدن کنید و آن ها را مورد بررسی قرار دهید.
همین الان منتشر شد: قیمت هر کیلو کشمش
روش سوم هم باید گفت که محدوده قیمته کشمش زرد صادراتی کاشمر بین 80 هزار تومان تا 150 هزار تومان بوده اما به دلیل درجهبندی های مختلف و متنوع بودن کشمشها این قیمت متغیر است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.