در این مقاله قیمت مویز بدون هسته عمده را در بازارهای مختلف مورد بررسی قرار میدهیم و قوانین واردات آن را به طور کامل بیان نموده و با یک جوان ایرانی که مویز تولید نموده است آشنا خواهید شد.
قوانین واردات مویز بدون هسته عمده
خاستگاه مویز بدون هسته در جهان کشور های افغانستان و ازبکستان می باشند و خیلی از کشور های جهان وارد کننده این محصول از این دو کشور و با ترانشیپمنت از ایران می باشند.
فلذا ابتدا لازم است ابتدا با این موضوع آشنا شویم.
در ادامه قوانین واردات مویز بدون هسته عمده که برای حفظ کیفیت محصول و استانداردهای بهداشتی و تجاری بین کشورهای مختلف تنظیم شده است را مورد بررسی قرار می دهیم.
یکی از اولین مقررات که در کشورهای مختلف برای واردات محصولات کشاورزی و خشکبار مثل مویز صورت میگیرد مقررات بهداشتی و گمرکی است.
این مقررات برای جلوگیری از واردات هرگونه محصول آلوده آفت زده و دارای بیماریهای گیاهی تنظیم شده است.
هنگام واردات مویز به اکثر کشورها لازم است محصول دارای گواهی بهداشت و قرنطینه باشد این موضوع تایید میکند از نظر بهداشتی سالم و عاری از هرگونه آفات میباشد.
به طور مثال کشورهای اروپایی و خاورمیانه محصولات وارداتی از جمله مویز را بدون داشتن گواهینامه بهداشتی وارد نمیکنند.
این گواهیها شامل آزمایشهای میکروبی تشخیص باقیمانده سموم و مواد شیمیایی ر محصول میباشد، در نتیجه تولید کنندگان و صادرکنندگان باید این موضوع را مد نظر بگیرند اقدام به آماده کردن گواهیهای لازم کنند.
از طرفی وارد کنندگان مویز باید مجوزهای لازم را از مراکز دولتی و گمرکی کشور مقصد بگیرند، این مجوزها عموماً شامل مجوز واردات، مجوز بهداشتی و مجوزهای مربوط به استانداردهای کیفیت است.
بعضی از کشورها مثل اتحادیه اروپا برای واردات این نوع محصولات باید استانداردهای خاص اتحادیه اروپا و بستهبندی را مورد بررسی قرار دهند، تا به طور کامل برچسب گذاری شده باشد.
از طرفی برای ترخیص کالا در گمرک وارد کنندگان حتماً باید عوارض و مالیات مربوط به گمرک را پرداخت کردند و اسناد لازم را برای ترخیص تکمیل کنند.
از طرفی جالب است بدانید بعضی از برچسب گذاریها برای کشورهای خاص نیاز است به زبان رسمی کشور مقصد باشد.
در اکثر کشورها واردات مویز بدون هسته مشمول تعرفههای گمرکی خاصی میباشد که هزینه نهایی واردات را افزایش میدهد.
این طرفهها بسته به کشور مقصد و شرایط تجاری موجود متغیر است اما به طور معمول کشورهای تولید کننده مویز از صادرات این محصول مشمول معافیتهای گمرکی و تعرفههای صادراتی خاص است.
اما در کشورهای مقصد تعرفهها میتواند متفاوت باشد و بسته به توافقات تجاری منطقهای و تجاری چند جانبه تغییر میکند.
الان منتشر شد: قیمت روز مویز بدون هسته
در نتیجه باید گفت واردات مویز بدون هسته عمده تحت تاثیر مجموعه قوانین و مقررات تجاری میباشد که فرایند واردات را طولانی میکند اما دانستن این قوانین میتواند به تسهیل تجارت کمک کند.
تعرفه واردات مویز بدون هسته به ایران + قیمت انواع مویز در امسال
- قیمت هر کیلو مویز بدون هسته درجه یک ازبکستان در ایران 650،000 تومان
- قیمت هر کیلو مویز بدون هسته درجه یک افغانستان در ایران 350،000 تومان
- قیمت هر کیلو مویز بدون هسته درجه یک ترکمنستان در ایران 250،000 تومان
- قیمت هر کیلو مویز بدون هسته درجه یک شیلی در ایران 450،000 تومان
همانطور که در بالا بیان گشت، در اکثر کشورها واردات مویز بدون هسته مشمول تعرفههای گمرکی سنگینی میباشد که هزینه نهایی مویز ها را بشدت افزایش میدهد و در همینجا شما می توانید قیمت انواع مویز که به ایران وارد می شوند را نیز ببینید.
قیمت مویز بدون هسته عمده به دلیل این تعرفه بسیار گران می شود و باز خود این تعرفه پدیده قاچاق و شوتی ها را بوجود آورده است.
تعرفه واردات مویز بدون هسته چقدر است؟
هزینه واردات مویز به کشور ما نیز 40 تا 55 درصد مشخص شده که خوب به دلیل اینکه خود ایران تولید کننده مویز نبوده و مصرف کننده ایرانی مجبور است به چندین برابر قیمت واقعی آن مویز بی هسته خریداری نماید یا به قاچاق روی آورید.
مزایا و معایب واردات مویز بدون هسته عمده
در اینجا به بررسی برخی از مزایا و معایب واردات مویز بدون هسنه عمده پرداختهایم.
واردات مویز، مانند بسیاری دیگر از محصولات کشاورزی و خشکبار، مزایا و مضرات خاص خود را دارد. این فرآیند نه تنها بر بازار داخلی تأثیر میگذارد، بلکه میتواند بر کشاورزی، اقتصاد، و سلامت مصرفکنندگان نیز اثرگذار باشد.
مزایای واردات مویز:
- ایران تا کنون تولید کننده مویز بدون هسته نبوده ولی بازار داخل بشدت به این محصول علاقمند و نیاز دارد فلذا با واردات آن نیاز بازار داخلی و نیاز مردم برآورده می شود.
- همچنین واردات مویز به کشور میتواند باعث تقویت روابط تجاری بین کشورهای مختلف شود. از آنجا که کشورهای تولیدکننده مویز یعنی افغانستان و ازبکستان ارتباط دریایی خود را از طریق ایران دارند و برای دسترسی به بازار های جهانی نیاز به ایران داشته لذا واردات مویز سیاه بدون هسته میتواند راه را برای گسترش روابط تجاری و همکاریهای بینالمللی ایران نیز هموار کند و تاجران ایرانی نیز از صادرات مجدد مویز سود خوبی ببرند.
معایب واردات مویز سیاه بدون هسته:
- یکی از بزرگترین معایب واردات مویز، تهدید آن برای تولیدات داخلی است.
اگر واردات این محصول بهطور بیرویه افزایش یابد، ممکن است کشاورزان داخلی قادر به رقابت با مویز وارداتی نباشند و این امر میتواند منجر به کاهش درآمدهای کشاورزان داخلی شود و دقیقا بخاطر همین است که قانون گذار تعرفه سنگین بر مویز خارجی گذاشته است تا از تولید داخل حمایت نماید. اما مشکل اینجاست که ما اصلا تولید کننده مویز نیستیم و بازار داخل هم بشدت به مصرف مویز علاقه دارد.
بیشتر بخوانید: فروش مویز بدون هسته
چاره چیست؟ چه کنیم که هم مصرف کننده با قیمت ارزان مویز بخرد هم خود را از مزایای مویز محروم نکنیم؟
تولید مویز بدون هسته ارزان ایرانی + ویدئو تولید کننده
همانگونه که ذکر شد کشور ما اکنون بشدت به واردات مویز وابسته شده است.
از همینجا این نیاز احساس شد تا جوانان ایرانی همت کنند برای قطع این وابستگی که در اینجا ویدئو آن بارگذاری شده است و شما می توان خودتان ببینید.
این جوانان ایرانی علاوه بر تولید مویز بدون هسته ایرانی، قدم های بسیار خوبی نیز برای صادرات این محصول برداشته اند که شما در پیچ اینستاگرامی این مجموعه تولیدی خانوادگی می توانید همه فعالیت های آن ها را ببینید. اسم پیج Raisins_Nut بوده و لینک آن نیز در همینجا قرار داده شده است.
بیشتر بخوانید: مویز بدون هسته ایرانی
مهمترین خروجی این کار ان است که از خروج دلار از کشور جلوگیری شده و پدیده قاچاق مویز را در آینده نزدیک نابود خواهد کرد.
سود آوری نجومی از صادرات مویز بدون هسته ایرانی
در ادامه مطلب به تحلیل قیمت مویز بدون هسته عمده در بازارهای کشور های مختلف خواهیم پرداخت تا بیشتر به اهمیت حرکت این جوانان پی ببرید.
یکی از بازارهای مهم برای مویز بدون هسته عمده، صادرات به کشورهای دیگر است.
قیمت مویز بدون هسته عمده برای صادرات به کشورهای خاورمیانه و اوپایی بسته به کیفیت و بستهبندی میتواند متفاوت باشد.
در سالهای اخیر، قیمت مویز بدون هسته عمده برای صادرات به کشورهای همسایه مانند عراق و امارات حدود 3 تا 5 دلار به ازای هر کیلوگرم بوده است. لازم است بدانید مویز ایرانی در حدود 200،000 تومان قیمت دارد.
برای بازارهای دورتر مانند کشورهای اروپایی، این قیمت میتواند به 7 تا 13 دلار برسد.
بستهبندیهای خاص و برندهای معتبر نیز میتوانند این قیمت را تا 20 دلار نیز افزایش دهند.
بیشتر بخوانید: خرید اینترنتی مویز بدون هسته
ارز آوری این محصول را از این رو شفاف سازی نمودیم که تجار بزرگ و دولتی ها قشنگ کار این عزیزان را درک نمایند و زمینه صادرات آسان آن را فراهم نمایند.
حمایت آنلاین شاپ های اینستاگرام از مویز ایرانی
در دنیای دیجیتال امروز، بسیاری از تجار و مصرفکنندگان تمایل دارند که مویز بدون هسته عمده را از فروشگاههای آنلاین خریداری کنند.
با این حال بسیار کمی از خریداران عمده ترجیح میدهند که از بازار سنتی و مراکز عمدهفروشی برای خرید استفاده کنند.
چون این فروشگاه های دیجیتالی معمولاً قیمتهای رقابتیتری ارائه میدهند.
کارخانه تولیدی کشمش سالار ممتاز از همه این آنلاین شاپ های محترم دعوت می کند از پیج این مجموعه حمایت و فالو نمایند تا این مجموعه نیز در رسالت خود و اعتلای نام ایران در جهان در زمینه مویز بدون هسته موفق شود.
لینک پیج اینستاگران: مویز بدون هسته سالار ممتاز
در نهایت شما پیشنهاد میدهیم برای دریافت رقابتیترین قیمت و بهترین کیفیت مویز حتماً با مدیر مجموعه که به طور مستقیم انواع کشمش را تولید میکنند ارتباط بگیرید.