برای دریافت اطلاعات درباره کشمش قلمی و راهنمایی کامل برای خریداران و مصرف کنندگان ادامه مطلب را از دست ندهید.
کارخانجات کشمش قلمی در ایران
به طور کلی کارخانجات کشمش قلمی در ایران یکی از مهم ترین بخش ها در صنعت کشاورزی و تولید مواد غذایی به حساب می آید.
عموم تجار فکر می کنند به علت داشتن زمین های حاصلخیز و آب و هوای مناسب، ایران یکی از بزرگترین و قدرتمند ترین تولید کنندگان کشمش در تمام جهان محسوب می شود
اما واقعیت این است که آمریکا و لهستان و چین بیشترین تولید انگور جهان را دارند و در تولید انگور رتبه ایران در جهان 11 است، اما بخاطر اینکه بیشتر کشور ها انگور را بصورت تازه تبدیل به مشروب می نمایند و در ایران کارخانه مشروب سازی از نظر قانونی ممنوع است لذا ایران رتبه یک تبدیل انگور به کشمش جهان را از خود نموده.
از این رو جایگاه ایران و کارخانه های تولید کشمش قلمی و پلویی و مویز و حتی کشمش آبگیری بسیار مهم است.
در ادامه به نکات مختلف کارخانجات کشمش ایران می پردازیم.
تاریخچه:
اولین نکته در رابطه با کارخانجات کشمش در ایران که باید مد نظر قرار گرفت تاریخچه کهن آن می باشد چرا که در گذشته فرایند تولید کشمش به صورت سنتی توسط نور خورشید در کارخانه ها انجام می شد.
بیشتر بخوانید: قیمت کشمش سبز تیزابی
و با گذشت زمان و افزایش تقاضا تعداد کارخانه ها و دستگاه های پیشرفته افزایش یافت و کیفیت محصولات روز به روز بالا رفت، اصلی ترین کارخانجات امروزه در شهرهای ملایر و کاشمر می باشد. و بهترین آن ها کارخانه کشمش کاشمر است.
برسی کارخانجات کشمش قلمی و پلویی ایران
امروزه ایران انواع مختلفی از کشمش را تولید میکنند که کشمشهای سبز و زرد و قلمی به دلیل داشتن طعم ملایم و رنگی روشن بیشتر در صادرات استفاده می شود.
البته لازم به ذکر است این کارخانجات کشمش های مویز و کشمش های تیزابی را نیز به تولید می رساند.
کارخانه داری در ایران:
امروز داشتن کارخانه در ایران کمی سخت شده است چرا که همه شهر های ایران به تولید کشمش مشغول شده و رقابت بالا رفته است.
استاندارد های جهانی:
استانداردها سخت گیرانه تر شده است و باید تمام فرایند مانند کاشت و برداشت، خشک کردن و فراوری کشمش به طور کاملاً بهداشتی انجام شود.
بهبودی عملکرد:
همچنین از آنجا که تکنولوژی هر سال پیشرفت میکند باید به بهبود زیرساخت ها استفاده از فناوری های نوین دست پیدا کرد.
اما باید گفت که صنعت کشمش از آینده درخشانی برخوردار است با توجه به فناوریهای نوین و بالا رفتن کیفیت می توان گفت با بازاریابی مناسب می توان به خوبی در این صنعت رشد کرد، البته مواردی مانند سرمایهگذاری، تحقیق و توسعه و آموزش کشاورزان نیز در این صنعت کمک کننده است.
بیشتر بخوانید: کشمش سبز ممتاز
در نتیجه کارخانجات کشمش ایران از تاریخچه غنی پتانسیل های بسیار بالا برخوردار هستند و نقش فوق العاده مهمی در اقتصاد کشور دارند، در صورتی که به کیفیت بالا محصولات چالش ها که رشد قابل توجهی در آینده داشته باشند.
هشت روش نگهداری کشمش قلمی
کشمش جزو خشکبارهایی است که در صورت شرایط نامناسب به سرعت خراب میشود از همین رو هشت روش نگهداری کشمش قلمی را در ادامه خواهیم گفت.
کشمش قلمی دارای طعم شیرین خواص بسیار زیادی میباشد همین موضوع باعث شده حفظ کیفیت آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار باشد.
روشهای نگهداری کشمش قلمی عبارتند از:
انتخاب کشمش سالم:
قبل از هر چیزی هنگام خرید باید به رنگ عطر کشمش ها و اینکه بدون آفت باشند کاملاً توجه کنید چرا که در این صورت ارزش غذایی بالاتری دارد و مدت زمان بیشتری نگهداری می شود.
نگهداری در دمای مناسب:
کشمش قلمی به طور کلی باید در دمای خنک و کاملاً خشک قرار بگیرد بهترین دما برای این امر ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتیگراد بوده، دماهای بالا باعث ایجاد حشرات و تغییر طعم می شود.
نگهداری در ظرف های مناسب:
برای ذخیره کردن این محصول حتماً باید از ظرف هایی استفاده شود هوابند و خشک باشند، مانند ظرف های شیشهای و پلاستیکی در دار که از نفوذ رطوبت و آلودگی جلوگیری کنند.
نگهداری در یخچال:
در صورتی که میخواهید کشمش قلمی را تا مدت زمان طولانی نگه دارید حتماً آن را در یخچال قرار دهید چرا که به دلیل دمای پایینتر ماندگاری آن افزایش پیدا میکند، و توجه داشته باشید درب آنها به طور کامل بسته شده است.
نگهداری در فریزر:
از دیگر روشهای موثر برای جلوگیری از کپک زدن و تغییر بافت و رنگ کشمش نگهداری آن در فریزر میباشد، برای این کار بهتر از کشمش را در کیسه های مخصوص فریزر قرار دهید تا از یخ زدگی جلوگیری شود، این روش ماندگاری را تا چند ماه افزایش میدهد.
بررسی کشمش ها:
بهتر است در طول زمان نگهداری این محصول آن ها را به صورت دوره ای بررسی کنید و اگر نشانه ای از کپک یا بوی نامطبوع در آنها دیدید سریعاً آنها را از دیگر مواد غذایی جدا کنید.
ترکیب کردن و دیگر مواد غذایی:
میتوانید از کشمش در انواع غذا ها دسر ها و یا حتی سالاد ها و ماست استفاده کنید یا آن ها را در غذاها بپزید و علاوه بر بهبود طعم مواد غذایی باعث بالا رفتن ارزش غذایی آن ها نیز شود.
مصرف در زمان مشخص شده:
با توجه به اینکه کشمشها دارای تاریخ تولید و انقضا هستند باید آنها را در زمانی که مشخص شده مصرف کنید تا از فساد هدر رفتن مواد غذایی جلوگیری کنید.
همینالان منتشر شد: قیمت هر کیلو کشمش سبز
در نتیجه با رعایت این نکات می شود کشمش ها را تا مدت طولانی بدون اینکه طعم و خواص آن ها از بین برود نگه داشت و از فساد آن ها جلوگیری کرد.
تولید کشمش قلمی
در تولید کشمش قلمی از تیزاب و گوگرد در مراحل خاصی استفاده میشود تا کیفیت اما نگاری کشمش بالاتر برود که این فرایند بدین صورت است.
پس از انتخاب انگور که عموماً انگور های پیکامی و عسگری می باشند و شستشوی آن ها را به بخش پیش تیمار با گوگرد می برند که در معرض بخار گوگرد قرار بگیرد این مرحله کمک می کند تا رنگ و طعم انگور ها تغییر نکند.
در مرحله بعد برای اینکه از فساد جلوگیری شود از محلول تیزاب به صورت رقیق شده استفاده می کنند و انگور ها را مدت کوتاهی در آن غوطه ور کرده و سپس آن ها را میشورند.
پس از آن مراحلی مانند خشک کردن و بستهبندی صورت میگیرد.
استفاده کردن از گوگرد و تیزاب باعث می شود که کشمشها ظاهری زیباتر داشته باشند و برای صادرات مناسب تر باشند.
بیشتر بخوانید: خرید کشمش پلویی پاک شده
در نهایت باید گفت برای اطلاعات بیشتر در رابطه با این محصول دریافت قیمت روز میتوانید با مشاورین ما تماس بگیرید و از یک مشاوره رایگان استفاده کنید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.
قیمت انواع کشمش قلمی ممتاز و پلویی
بروز ترین لیست قیمت کشمش قلمی ممتاز و پلویی و البته انواع مویز در شرکت سالار ممتاز اطلاع رسانی می شود.
کشمش پلویی به دلیل اینکه بسیار زیاد تولید می شود نوسان قیمت کمتر و حاشیه سود بسیار کمی نیز دارد.
اما کشمش سبز قلمی و کشمش طلایی کاشمر که هر دو قلمی هستن + مویز بدون هسته
هر دو دارای نوسان قیمت و حاشیه سود بسیار بالا می باشند.
عموما سود کشمش قلمی بین 10 هزار تومان تا 100 هزار تومان می باشد.
برای اطلاع دقیق از قیمت روز کشمش ایرانی به لینک های مربوطه مراجعه گردد.