در این مقاله در رابطه با کارخانه های تولید کننده انواع کشمش و قیمت امروز کشمش به طور کامل توضیح خواهیم داد.
انواع کشمش صادراتی نامبر وان ایران کدامند
همانطور که میدانید در ایران تنوع کشمش بسیار زیاد است از همین رو برای خریداران سوال شده انواع کشمش کدامند؟ هر یک از آن ها چه ویژگی های و قیمت روزی دارند؟ پس در ادامه با ما همراه باشید.
یکی از انواع کشمش کشمش تیزابی یا طلایی میباشد که برای تهیه آن از انگورهای بی دانه استفاده می شود و با استفاده از دود گوگرد و روغن تیزاب خشک می شود.
این روش تولید باعث میشود رنگ کشمش متمایل به زرد و طلایی روشن شود اما اکثر مردم این نوع کشمش را به دلیل داشتن تیزاب یا همان اسید سیتریک نتخاب نمیکنند در صورتی که کشور های عربی مانند عراق و عربستان جزو مشتریان ثابت این نوع کشمش هستند.
یکی دیگر از انواع کشمش،مویز نام دارد که از انگورهای سیاه مجلسی تهیه می شود و نسبت به انواع دیگری کشمش دارای قند بیشتری بوده و بافت گوشتی دارد و جالب است بدانید از خواص درمانی بسیار بیشتری برخوردار است.
مصرف این نوع کشمش توسط پزشکان بسیار توصیه می شود.
کشمش پلویی یکی از پرطرفدار ترین کشمش ها در کشور ما می باشد چرا که کاربرد های بسیار زیادی برای تولید انواع کیک و شیرینی و غذا دارد و به علت عطر و طعم بینظیر می تواند طعم و خواص فوق العادهای را به غذا بدهد.
الان منتشر شد: قیمت امروز کشمش
جالب است بدانید این نوع،یکی از بهترین کشمش های صادراتی محسوب میشود و سالانه مقدار زیادی از آن حدود 100،000 تن به کشور های مختلف صادر میشود.
مشخصات انواع کشمش پرفروش بازار
اما ویژگی که بین تمام کشمش که نام برده شده مشترک است خواص درمانی آن ها می باشد که چند نمونه از آن ها شامل:
کمک به سلامت گوارش:
کشمش با وجود کالری بالا، سرشار از فیبرهای محلول و غیرمحلول است که به عملکرد بهتر دستگاه گوارش، بهبود هضم غذا، و رفع نفخ کمک میکند.
پیشگیری از مشکلات دندان و لثه:
ترکیبات گیاهی موجود در کشمش با جلوگیری از رشد باکتریهای مضر دهان، از پوسیدگی دندان و بیماریهای لثه محافظت میکنند.
تنظیم و کاهش فشار خون:
کشمش تأثیر قابل توجهی در کنترل فشار خون دارد. این ماده غذایی سرشار از پتاسیم است، عنصری که برای سلامت قلب و بافتهای بدن ضروری است. مصرف منظم کشمش خطر بروز سکته قلبی را کاهش میدهد.
محافظت در برابر سرطان:
آنتیاکسیدانهای قوی موجود در کشمش از آسیب رادیکالهای آزاد به سلولهای بدن جلوگیری میکنند. این خاصیت به کاهش آسیبهای سلولی و پیشگیری از سرطان کمک میکند.
کارخانه های تولیدی کشمش بهترین سورس قیمت روز
به طور کلی باید گفت کارخانه های تولید کننده کشمش در ایران بیشتر در شهر های ملایر، کاشمر و تاکستان قرار دارد که سالانه نزدیک به ۶۰ درصد تولیدات این شهرستان ها صادر می شود.
اما شهر های دیگری مانند قوچان، بناب، ملکان، مراغه و زنجان نیز جزو تولید کنند میتوانند نیاز بازارهای داخلی را فراهم کنند.
اما جالب است بدانید کشمش های ضایعاتی که برای تولید سرکه استفاده می شود جزو سودآور ترین و پرفروش ترین محصولات صادراتی نیز محسوب می شود، که صادرات آن بیشتر به کشورهای روسیه، اوکراین، ایتالیا، ارمنستان و گرجستان، انجام می شود.
چرا که کشور های نام برده شده جزو مشتریان پروپا قرص چنین کشمش هایی هستند و همین امر باعث شده صادرات این مدل کشمش رشد چشمگیری داشته باشد.
گاهی صادرات این نوع کشمشها موجب افزایش چشمگیری در قیمت آن ها میشود، به طوری که حتی بسیاری از تاجران و بازاریان نمیتوانند این افزایش قیمت را باور کنند. گاهی اوقات، کشمشهای ضایعاتی با کشمشهای صادراتی پرفروش به قیمتهای مشابهی میرسند.
کارخانه تولید کننده کشمش خود بهترین منبع انتشار قیمت روز انواع کشمش بحساب می آید.
بیشتر بخوانید: صادرات کشمش به ارمنستان
کارخانه ها از طریق کانال، سایت و پیج انستاگرام قیمت ها را منتشر می نمایند
بهترین پیج برای اطلاع از قیمت امروز کشمش پیج Raisins_Nut است
در اینستاگرام سرچ بزنید تا وصل شوید.
لیست قیمت امروز کشمش در سایت فرا سیناپس
در سایت فرا سیناپس، کشمش ها بر اساس نیاز مشتریان در انواع مختلف و استانداردهای گوناگون ارائه میشود.
- کشمش ارزان درجه ۳
- کشمش ضایعاتی سرکه
- کشمش ضایعاتی آفتابی
- کشمش زرد طلایی
- کشمش سبز قلمی صادراتی
- کشمش مویز بیدانه
- کشمش پلوی آفتابی
- کشمش پلویی تیزابی
قیمت این محصولات از ۵۰ هزار تومان به بالا متغیر است. برای اطلاع دقیقتر میتوانید به لینک لیست قیمت کشمش مراجعه کنید. همچنین، این محصولات بسته به نیاز شما، چه برای مصارف داخلی نظیر تولید سرکه و چه برای صادرات به کشورهایی با مصرف بالای این نوع کشمشها، قابل تهیه هستند.
آمار خرید و فروش کشمش در ایران
اما در رابطه با آمار خرید و فروش کشمش در ایران باید گفت که کشمش تیزابی جزو پرفروشترین نواع کشمش به دلیل رقابت بالا در بازار میباشد و حجم سرمایهگذاری سنگینی را در این عرصه می توان حس کرد.
اما بدون شک عمده فروشی انواع کشمش زرد، مویز، کشمش پلویی و کشمش سبز که مناسب پذیرایی هستند همواره مقدار زیادی از بازار های داخلی و خارجی را پوشش می دهند.
به همین موضوع باعث شده که تولید کنندگان و شرکت شرکت های بازرگانی به کشمشهای مرغوبی را تولید میکنند بتوانند ۲۷ درصد از مصرف جهانی را تامین کند و اقتصاد کشور را نجات دهند.
سرمایهگذاری در صادرات کشمش سرکهای میتواند سودآوری بالایی داشته باشد، اما این بازار با بازار کشمش تیزابی تفاوتهای اساسی دارد. به دلیل قیمت بالاتر کشمش سرکهای، اگر 500 میلیون تومان در این بازار سرمایهگذاری کنید.
میزان سودآوری آن با سرمایهگذاری همان مبلغ در بازار کشمش تیزابی متفاوت خواهد بود. بنابراین، کارشناسان شرکت کارخانجات کشمش فراسیناپس به تاجران و مشتریان عزیز توصیه میکنند که از استراتژی سرمایهگذاری ترکیبی در انواع کشمش استفاده کنند تا به سود مطلوب دست یابند.
بیشتر بخوانید: کشمش سبز درشت
نکته مهم:
اگر شما صادرکننده کشمش ایران به کشورهای عربی هستید، توصیه میشود حتی یک ریال از سرمایه خود را در کشمشهای تیزابی و سرکهای وارد نکنید، زیرا این محصولات در بازار کشورهای عربی هیچ تقاضایی ندارند و ممکن است با فروش صفر مواجه شوید.
قیمت امروز کشمش
قیمت امروز کشمش را می توانید در سایت ما به راحتی پیدا کنید.
چرا که سایت به طوری طراحی شده است که قیمت ها همواره به روز رسانی می شود و شما می توانید از طریق لینک های مربوط به آنها دسترسی پیدا کنید.
در پایان باید گفت در صورتی که به دنبال اطلاعات بیشتری درباره خرید انواع کشمش هستید و می خواهید از قیمت مطلع شوید میتوانید با مدیر مجموعه ارتباط بگیرید و از شرایط ویژه بهرهمند شوید.
بیشتر بخوانید: لیست قیمت کشمش
مفتخریم که طی سال های طولانی توانستیم خدمات ارزشمندی را به مشتریان خود ارائه دهیم و موجب رضایت آن ها شویم